Bohlam LED pinter

Lampu Filamén & Lampu SMD

Kontrol Dimmable & CCT Wifi APP Control / Alexa Voice Control Predefined Lighting Scenes / Waktu Ngajadwalkeun Grop Control Sanggup

Pamandangan Lampu Terkendali APP

Lampu Plafon

Bohlam hiasan

Bohlam Filemén bohlam

Pangaruh Lampu Filem Anu Wangun Lucu Panon-néwak Lampu Warna ODM Kustomisasi | Désain dina Panawaran Désain Angka & Téma Anjeun nyalira

Pamandangan Lampu Terkendali APP

Lampu Plafon

Xin Guang Yuan (Lampu Anyar) Lampu Téhnologi Co., Ltd.,

Mangrupikeun pabrik OEM anu ageung didirikeun

Salaku produsén ngarah produk LED & Lampu Neon, Lampu Anyar ngenalkeun produk lampu kompetitif héjo, dipercaya sareng harga efficacy tinggi na kualitas. Pikeun ningkatkeun kamampuan ODM & OEM kami, kami tetep ningkatkeun R&D sareng lini produksi pikeun ngagulung rupa-rupa desain anyar kalebet LED luminaires, tabung sareng lampu.

Kéngingkeun conto