banner

Tentang Kami

Ngeunaan lampu anyar

Saha Kami

Henting Xinguangyuan Lighting Technology Co., Ltd., ogé katelah Haining New Light, mangrupikeun produsén produk pencahayaan profesional anu dipendakan dina 1998. Kantor Pusat kami dumasarkeun di Kota Haining, Propinsi Zhejiang Cina

Misi urang

Kalayan misi kami pikeun "Ngarobih Cahaya sareng Ngarobih Dunya", kami tetep ngenalkeun téknologi pang anyarna dina LED Tube, Bulbs and Fixtures ka langkung ti 2.000 nasabah ti 50 nagara di dunya.

Service kami

Kami nawiskeun palanggan nganggo produk OEM & ODM khusus tukang ngaput-jieun ogé promosi desain pencahayaan kreatif. Kami arepkeun yén pagawéan sareng sikep urang pikeun ngaladénan tiasa ngingetkeun palanggan sareng kéngingkeun pangakuan pasar anu saé.

+
Mangtaun-taun Pangalaman
+
Pagawe & Profesi Terampil
M +
Lampu Pcs Diproduksi / Taun
USDM +
Parobihan Penjualan

Henting Xinguangyuan Lighting Technology Co., Ltd., ogé katelah Haining New Light, mangrupikeun produsén produk pencahayaan profesional anu dipendakan dina 1998. Kantor Pusat kami dumasarkeun di Haining City, Propinsi Zhejiang Cina kalayan langkung ti 500 pagawé sareng 15 lini produksi dina 35,000m2 tina tanah milik. Dina taun 2020, kami ngahasilkeun langkung ti 20 juta produk produk pencahyaan sareng ngahasilkeun penjualan $ 35 juta.

Kalayan misi kami pikeun "Ngarobih Cahaya sareng Ngarobih Dunya", kami tetep ngenalkeun téknologi pang anyarna dina LED Tube, Bulbs and Fixtures ka langkung ti 2.000 nasabah ti 50 nagara di dunya. Kami teras diideuan ku ideu énggal sareng kabutuhan pasar pikeun ngagulung produk inovatif. Kami tetep ngawangun keahlian kami dina Hortikultural (Tutuwuhan Tumbuh) Lampu, Lampu Komérsial, Lampu Cahaya, Sumber Lampu Ultraviolet ogé Lampu Gawé Luar pikeun minuhan paménta konsumén.

Pikeun mastikeun kualitas luhur sareng produksi jawab sosial, perusahaan urang mumpuni pikeun ISO9001 sareng BSCI. Produk kami ogé disahkeun pikeun CE (ku TUV Rheinland) | RoHS | ERP | GS | Ngahontal di pasar EU, c-UL-us | c-ETL-urang | FCC | DLC pikeun pasar Amérika Kalér, INMETRO (SGS), S-MARK, NOM pikeun pasar Amérika Latin, SASO | IECEE pikeun pasar Wétan Tengah, SAA pikeun pasar Australia, sareng CB | TISI | PSE pikeun Pasar Asia. Kami ogé parantos ngalaman tim QC sareng laboratorium pengujian profesional pikeun bahan lebet sareng barang bérés.

Kami nawiskeun palanggan nganggo produk OEM & ODM khusus tukang ngaput-jieun ogé promosi desain pencahayaan kreatif. Kami arepkeun padamelan sareng sikep pikeun ngaladénan tiasa ngingetkeun palanggan sareng kéngingkeun pangakuan pasar anu saé. Kanggo langkung ngartos ngeunaan Henting Lampu Anyar, mangga parios aya kanyataan & inohong ngeunaan halaman kami.