banner

Taros Kami

Henting XinGuangYuan Lighting Technology Co., Ltd.

Alamat

No 5 Fenghuang Road, Qianjiang Industrial Park, Kota Dingqiao, Haining, Zhejiang, 314413, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-18358315743

Sokongan: 0086- (0) 573-87666687

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami