banner

Lampu bohlam

Dlampu LED ékoratif ngagaduhan rupa-rupa perlengkapan lucu sareng lampu bohlam. Kami gaduh bohlam lukisan laser anu cangkang bohlam gaduh drawisng anu béda pikeun nyumponan kabutuhan hiasan anu béda. Kami ogé ngagaduhan bohlam petasan 3D anu nyiptakeun pola kembang api dina gaya 3D. Kami ogé ngagaduhan bohlam tradisional Edison tradisional ogé bohlam LED Edison bohlam terang salaku bohlam RN, anu nganggo desain kolom palastik lampu pituduh pikeun nyiptakeun pola filamén anu pikaresepeun. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik Cina anu khusus kana pembuatan Lampu LED Hiasan. Kami nyayogikeun jasa Lampu OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. Henting Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik anu hadé tina Lampu LED Hiasan, Edison bohlam, Produsén bohlam RN, Produsén Lampu Bulbs.