banner

Parabotan Hias & Lampu

Kami gaduh rupa-rupa dasar lampu, perlengkapan pendant tina bahan sareng pandangan anu béda. Pikeun lampu, kami nganggo modél ngagantung dina warna kuningan atanapi tambaga atanapi aluminium anu dicét. Pikeun dasar lampu méja, urang gaduh modél beton atanapi semén, modél terrazzo sareng modél kai. Perlengkapan lampu gantung ogé dilakukeun dina seueur gaya anu béda, kalebet anu logam, anu gelas ogé campuranana tina beton sareng kai.