banner

Lampu Fluorescent

Flampu luorescent mangrupikeun generasi mimiti cahaya tubular. Éta tiasa diklasifikasikeun ku diameter tabung, anu kulawarga kalebet tabung fluoresensi T4, tabung fluoresensi T5, tabung fluoresensi T6, tabung neon T8, tabung fluoresensi T10 sareng tabung fluoresensi T12. Modél pang populerna kalebet 36watt, 40 watt sareng 58 watt T5 sareng T8 tabung fluoresensi basa G5 sareng G13. Di sagigireun ti tabung lempeng, aya ogé lampu neon kukupu 2D sareng lampu tabung neon bunder anu utamina dianggo pikeun lampu lampu siling. Aranjeunna nganggo basa GR8 atanapi GR10q. Kami ogé ngahasilkeun bentuk H sareng lampu bohlam bentuk U anu kalebet lampu PLS sareng PLL 3w, 5w, 7w, 9w, 11w, 13w, 18w, 24w sareng 36w, anu nganggo G23, GX23. 2G7 2G11 basa. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsen profesional Lampu Fluoresensi sareng Lampu di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM OEM pikeun mérek Lampu sareng Lampu LED anu ngarah. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsén ngarah Lampu Fluorescent, Lampu T4 Fluorescent, Lampu T5fluorescent, Pabrikan Balada T6Fluorescent, Pabrikan Balad T8Fluorescent, Pabrikan Balad T10Fluorescent, Pabrikan Balad T12Fluorescent.