banner

Bohlam halogén

Hbohlam alogén nyaéta produk tradisional anu maju tina lampu bohlam pijar. Éta masih dianggo di sababaraha nagara kusabab CRI tinggi anu tiasa nyababkeun ngawarnaan cahaya anu éndah pikeun produk anu dijual. Bohlam halogén aya dina bentuk bohlam anu béda, anu urang ngagaduhan bohlam halogén A60, bohlam halogén C35, bohlam halogén C35 sareng bohlam halogén R80. Bohlam halogén sayogi dina watt anu béda, anu urang gaduh bohlam halog 18W, 28W, 42w, 52W sareng 70W. Bohlam halogén ogé ngagaduhan dasar lampu anu béda-béda pikeun nagara anu sanés, anu kalebet bohlam E14 sareng E27 pikeun pasar Éropa, bohlam halogén E12 sareng E26 pikeun pasar AS sareng bohlam halogén B15 atanapi B22 pikeun pasar Inggris sareng Australia. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik anu ngahususkeun dina pembuatan bohlam Halogen di Cina. Kami nyayogikeun jasa Lampu OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. Henting Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik bohlam Halogen Bulb.