banner

Bohlam pijar

Bohlam pijar mangrupikeun produk lampu tradisional paling dina bentuk bohlam. Éta masih dianggo di sababaraha nagara kusabab CRI tinggi anu tiasa nyababkeun ngawarnaan lampu anu éndah pikeun produk anu dijual, ogé masihan lampu téngtél anu langkung haneut. Bohlam pijar aya dina bentuk bohlam anu béda, anu urang gaduh bohlam pijar A60, bohlam halogen C35, bohlam pijar C35, bohlam pijar G80 sareng bohlam pijar R80. bohlam pijar sayogi dina watt anu béda, anu urang gaduh bohlam pijar 25W, 50W, 75w, 100W sareng 150W. Bohlam Pijar ogé ngagaduhan dasar lampu anu béda-béda pikeun nagara anu sanés, anu kalebet bohlam halogen E14 sareng E27 pikeun pasar Éropa, bohlam pijar E12 sareng E26 pikeun pasar AS sareng bohlam B22 atanapi B22 pikeun pasar Inggris sareng Australia. Aya ogé cabang khusus bohlam pijar anu terang salaku bohlam infra-beureum, anu dianggo dina pembibitan réptil, unggas sareng kontrol suhu tegalan hayam, pemanasan kamar mandi sareng terapi fisik sareng perawatan rambut. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik Cina anu ngahususkeun dina pembuatan Bulb Inconcescent. Kami nyayogikeun jasa OEM OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik bohlam pijar anu hadé sareng pabrik bohlam Infra-beureum.