banner

Lampu bohlam LED (Dekoratif)

Dbohlam filamén ékoratif nambihan seueur variasi kana bohlam filamén pencahayaan umum. Pikeun warna lampu, urang tiasa ngadamel sumber lampu warna sapertos beureum, héjo, biru, konéng, oranyeu, pink sareng ungu, bohlam anu alit sapertos S14 sareng G45 anu dianggo dina tali lampu tahan cai anu populér. Kami ogé ngagaduhan variasi bentuk bohlam sapertos bohlam filamén khusus ngawangun inten, jantung sareng bentuk bintang. Kami ogé gaduh bohlam ageung anu tiasa janten bohlam bentuk bola dunya atanapi bohlam bentuk pir ageung. Urang ogé ngagaduhan bohlam filamén lemes anu saé pisan anu tiasa nyiptakeun pola cahaya anu sami sareng bohlam Edison. Upami anjeun milari produk anu bénten pisan sareng pesaing anjeun, urang ogé ngagaduhan bohlam sareng bohlam kartun kalayan frasa sareng bentuk lucu. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik Cina anu khusus kana pembuatan bohlam filamén Hiasan. Kami nyayogikeun jasa Lampu OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsen lampu bohlam Hiasan.