banner

Lampu bohlam LED (Fungsional & Smart)

Fungsi bohlam filamén fungsina ngagaduhan seueur pakumpulan cahaya sareng tujuan khusus. Éta kalebet bohlam filamén LED pinter, anu tiasa dikontrol APPS jarak jauh ngalangkungan alat éléktronik sapertosPAD atanapi telepon pinter dumasar kana téknologi WIFI atanapi Bluetooth. Smbohlam art filamén nganggo driver anu diwangun ku modul Tuya atanapi Jinxun salaku panarima sinyal sareng prosesor, ngamungkinkeun lampu pikeun ngalaksanakeun fungsi sapertos penjadwal waktos, peredupan sareng warna atanapi ngarobah CCT.. Urang ogé ngagaduhan modél anu ngagaduhan fungsi pencahyaan RGB, anu ngagaduhan warna 16+ juta sareng mode flashing anu ditetepkeun anu béda. Di sagigireun ti WIFI sareng lampu pinter Bluetooth, kami ogé ngagaduhan modél anu teu dimmable sareng ngalih lampu filamén anu tiasa dimmable sarengswitch warna ngarobah lampu. Lampu filamén LED ogé tiasa dihasilkeun sareng sénsor lampu, anu ngahématTambih deui tanaga di cahayana. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik bohlam filamén Fungsional anu fungsional di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik fungsional LED Filament Bulb, pabrik Smart LED Filament Bulb.