banner

Lampu bohlam LED (Lampu Umum)

GTujuanana lampu bohlam lampu eneral biasana dianggo dina lampu lampu padumukan atanapi komérsial. Aya ukuran dasar lampu anu béda-béda di pasar anu béda. Pikeun pasar AS, bohlam filamén E12 sareng bohlam filamén E26 langkung umum. Di Inggris sareng Australia, bohlam filamén bayonét tina basa B15 sareng B22 dianggo. Pikeun ngareset dunya, bohlam filamén E14 sareng bohlam filamén E27 mangrupikeun dasar standar pikeun ampir sadaya perlengkapan. Pikeun bentuk bohlam, urang gaduh bohlam filamén dipimpin A60, bohlam filamén C35, bohlam filamén G45, bohlam filamén G80, bohlam filamén G95, bohlam filamén G125, bohlam filamén ST64 ogé bohlam filamén T30. Éta tiasa didamel salaku bohlam AC120V, AC230V atanapi DC12V bohlam LED.To gaduh pangaruh lampu haneut, bohlam filamén LED 3000K sok janten pilihan anu saé, anu bohlam filamén vérsi dimmable ogé sayogi. Batt bohlam filamén kalebet 2W, 4W, 6W, 8W, 10W, 12W sareng 15W. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik profesional LED Filament Bulb di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik bohlam filamén LED, bohlam filamén A60, bohlam filamén C35, Produsén bohlam Filem G45, Produsén bohlam G80 Filamén, Produsén bohlam Filem G95, Produsén bohlam G125 Filamen, Produsén bohlam ST64, Produsén T30 Filamén Bohlam, Pabrikan 3000K LED Polamén bohlam, Pabrikan bohlam E14 Filamén, Pabrikan bohlam E27 Filamén.