banner

Lampu bohlam LED

LBohlam filamén ED mangrupakeun vérsi LED bohlam atanapi bohlam Edison, anu kadang-kadang disebat bohlam LED Edison. Aranjeunna dipasang chip LED dina dasar filamén keramik pikeun nyiptakeun lampu filamén anu tiasa ngahontal 360 °lighting, sedengkeun bentuk filamén dirancang pikeun niru pangaruh pencahayaan tungsten. Pikeun bohlam filamén, éta tiasa nganggo filamén lemes atanapi heuras, sareng éta ogé sayogi dina bentuk bohlam anu béda sapertos urang gaduh bohlam filamén atanapi bohlam filamén bentuk dunya.We ogé nawiskeun kustomisasi dina warna cangkang bohlam anu tiasa cocog sareng kabutuhan anjeun. Bohlam filamén sayogi pikeun tujuan pencahyaan umum, tujuan hiasan sareng salaku produk fungsional pikeun tujuan pencahayaan khusus. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik profesional LED Filament Bulb di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik lampu filamén LED, pabrik lampu filamén.
123 Teras> >> Halaman 1/3