banner

Fixt LED

LPerlengkapan ED dina kategori ageung dina pencahyaan LED. Éta kalebet cahaya linier ngaliput perlengkapan T5 terpadu, batén linier T8, perlengkapan tahan cai IP65, lampu pemurnian, tabung lampu lauk-kapal sareng perlengkapan tri-proof. Pikeun perlengkapan non-linier, urang gaduh perlengkapan fungsional pikeun aplikasi anu béda-béda, anu kalebet lampu banjir, lampu langit-langit, sirah massal, lampu témbok ogé lampu méja. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsen lampu LED profesional di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun mérek ngarah tina perlengkapan LED. Henting Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik lampu LED anu dipimpin, Produsén T5 Terpadu, 8 Linear Batten Produsén, Produsén Fix Waterproof IP65, Lampu Cair Produsén Fish-Boat Lighting Tube Tube, Tri-proof Fixtures Maker, Flood Light Maker, Ceiling Lamp Maker, Bulkhead Pabrikan, Lampu Lampu Tembok, Produsén Ballast Méja.
123 Teras> >> Halaman 1/3