banner

Function LED Fixtures

Perlengkapan fungsi LED nyertakeun rupa-rupa perlengkapan lampu tina aplikasi anu béda-béda, anu kalebet lampu banjir, lampu langit-langit, sirah massal, lampu témbok ogé lampu méja. Pikeun lampu banjir, urang gaduh 10w, 20w, 50w, 70w, 100w sareng saluhur 300w.Bngalangkungan lampu banjir umum, urang ogé ngagaduhan lampu banjir sensor infra-beureum pikeun lampu gerbang sareng banjir portabel salaku lampu pagawé. Lampu plafon anu katingali modéren ogé populér, anu kami gaduh modél lampu siling ningkatna IP54 tina 20w sareng 30w. Éta tiasa ditingkatkeun salaku CCT sareng ngalih lampu langit-langit anu teu tiasa dimmable, ogé lampu siling sensor gerak gelombang mikro. Urang ogé ngagaduhan uap buktina sirah ageung atanapi beueus-buktina pikeun tujuan pencahayaan luar. Urang ogé ngagaduhan lampu témbok ningkatna interior sareng éksternal kalayan struktur logam modéren ogé desain LED plastik. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik Cina anu khusus kana LED Functional Fixtures, sareng kami nyayogikeun jasa OEM OEM kana sababaraha merk LED Lighting ngarah. Henting Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik LED Functional Fixture anu hadé, pabrik Lampu Banjir, pabrik lampu siling, Produsén Bulkhead, Pabrikan Lampu Dinding, Pabrik Lampu Lampu, Pabrik Fixures Tri-proof, Pabrik Lampu Lampu Banjir, Pabrik Lampu Langit-langit, Pabrikan Bulkhead, Lampu Tembok Pabrikan, Produsén Ballast Méja. Pabrikan Lampu beueus-buktina.
12 Teras> >> Halaman 1/2