banner

LED Tumuwuh Lampu (Lampu Hortikultural)

New Lampu khusus pikeun cahaya hortikultura sareng ngembangkeun serangkaian produk bintang anu cocog sareng kabutuhan industri sareng padumukan. Cahya hortikultur dikenal ogé salaku cahaya taneman atanapi lampu pepelakan, anu utamina dianggo pikeun tujuan mekarna di jero ruangan, sapertos tomat anu tumuh atanapi succulent di rumah kaca. Lampu tarip LED anu pangsaéna tiasa janten gaganti anu hadé atanapi suplemén lampu matahari pikeun pepelakan, anu salain ti ngagaduhan peringkat kakuatan tinggi, kedah ngagaduhan sumber cahaya spéktrum lengkep anu khusus dirancang pikeun ngadukung pepelakan. Kami nawiskeun perlengkapan tanaga anu saé sapertos panén atanapi séri anu gampang dipelak, anu tiasa janten 400w, 600w sareng 1000w watt LED janten lampu. Upami anjeun langkung milih lampu anu langkung kompak, kami ogé ngagaduhan lampu UFO atanapi Flood tina 100watt, 150watt sareng 200watt. Pikeun rak hidroponik, urang ogé ngagaduhan T5 LED tuwuh cahaya sareng tabung T8 LED pikeun tumuh. Upami anjeun sasaran berkebun di bumi, lampu bohlam E26 bakal janten pilihan anu hadé anu tiasa urang nawiskeun. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsén profesional LED Grow Lightin China. Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun mérek terkenal Lampu LED. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsen LED Grow Light sareng produsen LED Grow Lamp.