banner

LED Linear Fixtures

LPerlengkapan ED dina kategori ageung dina pencahyaan LED. Éta kalebet cahaya linier ngaliput perlengkapan T5 terpadu, batén linier T8, lampu pemurnian, perlengkapan tahan cai IP65, tabung lampu lauk-kapal sareng perlengkapan tri-proof. Perlengkapan terintegrasi T5 sareng T8 mangrupikeun lampu tabung PC atanapi ALU + PC anu dianggo dina kotak iklan sabab éta tiasa saling nyambungkeun sareng kabel anu saderhana. Lampu pemurnian mangrupikeun perlengkapan LED linier pikeun tujuan pencahyaan, anu dianggo pikeun ngagentos perlengkapan neon di koridor panjang rumah sakit. Parangkat linier IP65 mangrupikeun ngagantian LED tina lampu Tri-proof, anu langkung ékonomis sareng langkung ringan.
12 Teras> >> Halaman 1/2