banner

Lampu Panel LED

LED Panel Light mangrupikeun salah sahiji anu ngajual panas tina LED lihgting. Aranjeunna ngagentos lampu tabung lampu fluorescent tradisional sareng ngagantikeunana ku lampu panel anu saderhana. Lampu panel dibagi kana lampu panel gedé sareng leutik. Pikeun lampu panel ageung, éta tiasa janten lampu panel lampu latar atanapi lampu panel lampu tepi. Pikeun metode pamasangan, urang tiasa milih lampu panel reses atanapi senar lampu panel dipasang. Upami langkung saé dipasang permukaan dipasang, pigura logam konvérsi tiasa dianggo. Lampu LED Panel watt biasana dibasajankeun 36W dugi ka 40w kanggo lampu panel 2x2 atanapi lampu panel 1x4. Pikeun lampu panel 2x4, wattna dibasajankeun 72W dugi ka 80W. For lampu panel leutik, sagigir ngawangun pemasangan reses tradisional atanapi lampu panel pemasangan permukaan, urang ayeuna ogé ngagaduhan supir terpadu, ultra langsing, lampu tukang, lampu tani sareng cutout adjustable panel leutik tina bentuk buleud atanapi pasagi. Lampu panel leutik gaduh rating kakuatan 3w, 6w, 9w, 12w, 15w, 18w sareng 24w. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsen profesional LED Panel Lightin China. Kami nyayogikeun jasa OEM OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik Lampu Panel LED.