banner

LED SMD Bulb & Spot Light

LED Bohlam SMD ilahar disebat salaku Lampu bohlam LED. They mangrupikeun produk LED generasi kahiji, sareng masih mangrupikeun produk bohlam lampu anu paling populér. Bohlam LED ngandung sababaraha séri bentuk bohlam. Salaku conto, urang gaduh séri lampu bohlam LED, anu kalebet bohlam lampu A55, A60 (A19), A65 sareng A70. Kami ogé ngagaduhancandle bohlam LED C37 (B10 | B11) sareng bohlam bentuk dunya bohlam G80, G95 sareng G125. Pikeun séri bohlam pemantul, urang gaduh lampu bohlam R39, R50, R63, R80, R95 sareng R120. Lampu bohlam LED a dina rupa-rupa watt, bohlam lampu LED urang gaduh 3 watt, 5 watt, 7 watt, 11 watt, 12 watt sareng 15 watt pikeun bentuk lampu bohlam umum. Pikeun LED bentuk T anu langkung ageungT70, T80, T100, T120, T140, T150 sareng T160bohlam, urang ngagaduhan 15 watt, 18 watt, 25 watt, 28 watt, 38 watt, 40 watt, 48 watt, 50 watt, 60 watt, 80 watt sareng 100 watt. Urang ogé ngagaduhan lampu tempat diantarana lampu GU10, MR16, G4 sareng G9. Sedengkeun pikeun panggunaan padumukan sareng komersial, bohlam lampu E12, bohlam lampu E14, bohlam lampu E26 sareng bohlam lampu E27 langkung umum. Pikeun Inggris sareng Australia, urang gaduh bohlam lampu B15d sareng bohlam lampu B22d. Khususna, urang gaduh bohlam lampu sorotan 2 pin pikeun perlengkapan anu béda-béda, anu sadayana tiasa dirancang salaku lampu bohlam LED anu tiasa dimmable. Kami ogé ngagaduhan lampu bohlam sénsor lampu, bohlam lampu darurat sareng bohlam LED wifi pinter pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan lampu tinggi anjeun. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik LED SMD BULB profesional di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. Henting Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrik bohlam LED SMD.