banner

Tube LED (Fungsional & Smart)

Pinter LED lampu tabung mangrupikeun salah sahiji produk pangénggalna anu diluncurkeun, éta mangrupikeun lampu tabung anu maju anu tiasa dikontrol APPS jarak jauh ngalangkungan alat éléktronik sapertos PAD atanapi telepon pinter dumasar kana téknologi WIFI atanapi Bluetooth. Supir LED Smart Tube diwangun sareng modul Tuya atanapi Jinxun salaku panarima sinyal sareng prosesor, ngamungkinkeun lampu pikeun ngalakukeun fungsi sapertos penjadwal waktos, surem sareng suhu warna anu robih. Kalayan kamajuan salajengna, urang tipayun terang tabung RGB, sareng tabung led berwarna kalayan fungsi pinter bakal katingali teu lami. Di sagigireun ti lampu tabung WIFI, urang ogé ngagaduhan lampu tabung T8 LED anu tiasa dimmable sareng lampu tabung LED T5 anu tiasa dimmable. Tube LED ogé tiasa dihasilkeun salaku lampu tabung sensor gerak gelombang mikro pikeun panggunaan taman mobil dina ngahémat énergi. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsen profesional Smart LED Tube di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. Henting Xinguangyuan Lighting mangrupikeun Smart LED Tubemanufaktur.