banner

Tube LED (Lampu Umum)

LTabung ED biasana diklasifikasikeun ku panjang atanapi peringkat kakuatan na. Pikeun panjang, lampu tabung LED pikeun buminyaéta biasana panjangna 2ft, 3ft, 4ft, 5ft, 6ft komo 8 ft. bohlam anu dipimpin t8 anu paling populér nyaéta 4 ft led lights sareng 8ft led led, anu 4ft hiji ogé tiasa diwakilan salaku led 120 cm atanapi led 48 bulbs. Pikeun bohlam dipimpin t5, 2ft sareng 4ft sami-sami umum. Pikeun rating kakuatan, éta 9W, 10W, 12W, 18W, 20W, 22W, 24W, 28W, 30W, 36W, 40W sareng 48W. Lampu tabung anu dipimpin 18w nyaéta lampu tabung T8 anu paling populér. Kadang-kadang kakuatan tinggi sapertos 20 watt sareng 36 watt ogé populér, sabab éta ngagantian lampu neon terang salaku 40 watt tabung lampu LED sareng 80 watt tabung lampu setara LED. Kami nawiskeun tabung kualitas luhur kalayan harga ekonomis. Modél retrofit T8 LED biasana dina basa G13, sedengkeun tabung LED T5 aya dina pangkalan G5. Éta mangrupikeun pilihan ngagantian fluorescent anu sampurna.
12 Teras> >> Halaman 1/2