banner

Tube LED

Salaku pemasok tabung LED propésional, kami parantos ngembangkeun ogé séri produk Tube LED pikeun kabutuhan pasar anu béda. Kami pabrik tabung lampu nyalira kalayan 5 jalur produksi anu otomatis, anu tiasa produkna T8 LED Tube, T5 LED Tube sareng T6 LED Tube. Kusabab aranjeunna ngagantian LED lampu neon, tabung LED disebut ogé lampu neon LED, tabung fluro anu dipimpin, bohlam lampu tabung LED atanapi tabung LED. Tabung LED kami disahkeun ku CE | EMC | LVD | RoHS | ERP |UL | DLC | INMETRO | NOM | SMARK | SAA | SASO | CB. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsen tabung LED profesional di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. HAining Xinguangyuan Lighting mangrupikeun LED Tubeman Manufacturer, T5 LED Tube Tube, T8 LED Tube Tube, T6 LED Tube manufacturer.
12 Teras> >> Halaman 1/2