banner

Produk

Haining Xin Guang Yuan Lighting Technology Co., Ltd. ngahasilkeun rupa-rupa produk pencahyaan jero sareng luar anu cocog sareng kabutuhan pencahayaan komérsial sareng padumukan. Produk kami nutupan LED Tube, LED Filament Bulbs, LED Bulbs, LED Panels Lighting, LED Ceiling Lamp, Fluorescent Lamps ogé UV UVs. Urang ogé ngagaduhan rupa-rupa perlengkapan lampu, anu kalebet perlengkapan tahan cai IP65, T5 sareng T8 Batten Terpadu sareng Tube, Perlengkapan Linear IP65 Waterproof, Perlengkapan Tri-proof, Bulkhead sareng Lampu Kabinet. Di sagigireun ti produk Pencahayaan umum, kami ogé ngahasilkeun sababaraha lampu fungsional anu pinter kaasup Bluetoothjeung Lampu LED anu dikawasa WIFI, lampu LED anu tiasa kabeungkeut sareng lampu anu tiasa dikontrol CCT. Upami anjeun panginten resep kana hortikulturasi cahaya atanapi melak produk LED, urang ogé ngagaduhan rentang produk lengkep anu tiasa cocog sareng kabutuhan anjeun.