banner

Lampu UV

ULampu V mangrupikeun kumpulan khusus lampu pembuangan raksa anu mirip pisan sareng lampu neon. Éta kalebet sumber cahaya ultraviolét ngaliput spéktrum anu béda, sapertos lampu fluorescent UVA tina 365nm, anu tiasa bari lampu reungit lampu atanapi lampu biru hideung (BLB) pikeun mesin palsu. Aya ogé lampu UVA pikeun mesin fotokopi sareng lampu kuku. UVB mangrupikeun sumber ultraviolét anu sanés kalayan panjang gelombangna langkung pondok dibandingkeun sareng UVA, anu kadang dianggo pikeun kasus parah dermatitis, khususna éksim atopik. Puncak panjang gelombang UVC dina 253.7nm, nyaéta kami salaku lampu germisida pikeun panggunaan médis. Upami anjeun langkung resep pangaruh sterilisasi kuat, lampu kuarsa atanapi boron tinggi UVC tiasa dihasilkeun sareng nambihan spéktrum UVD muncak dina 188nm anu nyiptakeun ozon dina maéhan patogén. HAINING Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsen profesional sinar UV di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. Henting Xinguangyuan Lighting mangrupikeun pabrikan Lampu UV.